Blog o kućnim ljubimcima

5 STVARI O AMBROSIA

U Ambrosia su kućni ljubimci uvek u centru pažnje. Nismo bez razloga već 20 godina pouzdan dobavljač mnogim vlasnicima, odgajivačnicama i uzgajivačima pasa. Ali kako zapravo osigurati da se vaš ljubimac oseća udobno u svojoj koži? Na šta obraćamo pažnju pri izboru sastojaka? Na ovom blogu ćemo vam reći 5 korisnih činjenica o Ambrosia.

Da li ste znali da … Ambrosia ima svoju liniju saveta o ishrani?

Ponekad se hvatate za glavu kada je u pitanju ishrana vašeg ljubimca. Posebno ako vašem psu ili mački treba posebna pažnja. Za sva pitanja o ishrani pasa i mačaka možete se obratiti Ambrosia liniji za savete o ishrani.  Linija za savete o ishrani dostupna je od ponedeljka do petka između 9 i 16.30h.

Da li ste znali da … Ambrosia odgovorno bira sastojke?

Dobrobit vašeg ljubimca je veoma važna za Ambrosia. Ali ne samo to. Dobrobit životinja takođe igra veliku ulogu za nas u poreklu hrane za životinje. Zato naše sastojke nabavljamo samo sa odgovornih i ekološki svesnih farmi u Evropi. Stočarstvo i ratarstvo se redovno prate. Što se tiče izvora hrane koje prerađujemo u hrani za životinje, uvek preferiramo visokokvalitetne izvore proteina i masti životinjskog porekla. Sadrže sve hranljive materije koje su potrebne vašem psu ili mački.

Da li ste znali da … Ambrosia neprestano proverava kvalitet komadića?

Naravno, uvek morate biti u mogućnosti da se oslonite na kvalitet naše hrane za vašeg ljubimca. Zato kontinuirano pratimo naš kvalitet i procese. To činimo tako što na ulazu proveravamo sirovine za naše delove i neprestano nadgledamo proces proizvodnje. Iz svake proizvodnje uzima se nekoliko uzoraka, koji se skladište i nasumično proveravaju. Osim toga, provodimo laboratorijske studije kako bismo optimizirali sastav naše hrane i redovno testiramo probavljivost, ukus i još mnogo toga kod pasa i mačaka na našem panelu za degustaciju. Na ovaj način osiguravamo da životinje i vlasnici i dalje cene našu hranu.

Da li ste znali … Dobre informacije su veoma važne za Ambrosia?

Ambrosia ne samo da uživa u razgovoru o ishrani životinja, već je on za nas veoma važan. Zato vas obaveštavamo preko naših raznih kanala komunikacije. Na primer preko naše aktivne zajednice na Facebooku i Instagramu. Sajt sadrži puno informacija o kućnim ljubimcima. Kako da osigurate bezbedno i prijatno okruženje za život ljubimca? I na šta treba obratiti pažnju pri izboru hrane? Na kraju, pružamo obuku o ishrani u udruženjima pasa i mačaka. Na ovaj način pomažemo vlasnicima da učine najbolje za svoje životinje.

Da li ste znali da … Ambrosia podržava mnoge događaje na polju pasa i mačaka?

U Ambrosia volimo da svoje ljubimce stavimo u središte pažnje. Zato sponzorišemo oko 100 događaja godišnje. Razmislite o izložbama pasa, mačkama, takmičenjima za entuzijaste i danima štenaca. Takođe sponzorišemo Rodericka Glastru, dvostrukog svetskog šampiona u sportu sa sankama. Konačno, podržavamo skloništa i prihvatne centre donirajući im svoju hranu. Na kraju krajeva, svi psi i mačke zaslužuju najboljolje.

20 godina iskustva sa psima i mačkama

Profesionalno znanje i dobre informacije važni su za Ambrosia. Samo ako tačno znamo šta psima i mačkama treba, možemo vašem prijatelju dati najbolju ishranu. Ambrosia već 20 godina proizvodi proizvode u koje vredi uložiti novac. Zajedno sa dobrim informacijama i aktivnom zajednicom, osiguravamo da vaši kućni ljubimci žive najbolji život.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *